ІЕРОТОПІЯ ЯК ПРЕДМЕТ КУЛЬТУРОЛОГІЧНОГО АНАЛІЗУ - Шевчук, Катерина (Докса, 2017)
У статті зроблено спробу аналізу іеротопіі в контексті культурології. Розглянуто способи ідентифікації фізичного простору як священного. Представлені методи перетворення простору з метою його сакралізації.