ТРАНСДИСЦИПЛИНАРНІ ЗАСАДИ ІНТЕРПЕРСОНАЛЬНОГО ПСИХОАНАЛІЗУ Г. С. САЛЛІВАНА - Романов, Олександр (Докса, 2016)
У статті зображені логіка модернізації психоаналізу в інтерперсональному підході Г. С. Саллівана та недостатність традиційного междисциплінарного трактування цього повороту. Обґрунтовано трансцдисцплінарне розуміння методологічних новацій Саллівана.