ОЛЕКСІЙ РОДЖЕРО: ФІЛОСОФ НА КОРТІ. НАУКОВОПРОСВІТНИЦЬКИЙ НАРИС АТЛЕТИЧНОГО ЛЮБОМУДРИЯ - Шип, Сергій (Докса, 2015)
У статті доводиться, що з погляду філософії серця одна й та ж сама людина може водночас природно напружувати розум, про щось розмірковувати, за чимось стежити, до чогось доходити, щось відшукувати, якось відбиватися, справно бігати по кутках, підкручувати, підрізувати, жбурляти ззаду, а отже – являти свою свідому, надсвідому та підсвідому кортоцентричність.