НЕПЕРЕМОЖНИЙ «ДОН ЖУАН» В. А. МОЦАРТА НА ОДЕСЬКОЙ СЦЕНІ, АБО РОЗИГРАШ ДЛЯ БРАТВЫ - Іванова-Георгієвська, Неллі (Докса, 2015)
У статті розглядаються різні аспекти проблеми свободи інтерпретації в художньому творі. Предметом дослідніцкого аналізу є режисерська версия вистави Юрійом Александровим опери В. А. Моцарта «Дон Жуан» у Одеському національному академічному театре опери та балету.