ЦИФРОВІЗАЦІЯ СУЧАСНОГО УКРАЇНСЬКОГО ПРОСТОРУ - Тормахова, Анастасія (Докса, 2023)
В статті наголошується увага на процесі цифровізації, який притаманний для сучасної культури. Висвітлюються актуальні цифрові проєкти, які виникли упродовж останніх років в Україні.