ЕТИЧНА ДЕТЕРМІНАЦІЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВЧЕНОГО В ФЕНОМЕНОЛОГІЇ Е. ГУСЕРЛЯ - Левченко, Віктор (Докса, 2015)
У статті розглядаються деякі аспекти професійної діяльності вченого, які представлені в етичних працях Е. Гусерля. Відповідальність перед розумом і наслідки наукової діяльності перед цивілізацією виявляються як етичний центр феноменологічного вчення Гусерля.