УКРАЇНСЬКИЙ ГУМОР НА СТОРІНКАХ РАННІХ ПОВІСТЕЙ МИКОЛИ ГОГОЛЯ - Кашуба, М.; Сіницина, А. (Докса, 2020)
Виділена особливість відображення українського гумористичного фольклору в ранніх повістях М. Гоголя. Привернута увага до своєрідного відтворення митцем звичаїв та сміхової культури українського народу, а також до інтерпретації української міфології.