З ІСТОРІЇ РАДЯНСЬКОЇ ФІЛОСОФІЇ 60-70-Х РОКІВ (частина 1) - Роджеро, Олексій (Докса, 2017)
Ця бесіда професора Олексієм Миколайовичем Роджеро з випускниками філософського факультету Одеського національного університету імені І. І. Мечникова Валентиною Рожковської та Катериною Герман є розширеним варіантом інтерв’ю, яке було взято В. Рожковської та К. Герман у О. М. Роджеро у травні 2017 року у межах проекту «Усні історії філософів» (керівник проекту - професор І. В. Голубович).