«ПРОМОВА МЕРТВОГО ХРИСТА З ВЕРШИНИ СВІТУ ПРО ТЕ, ЩО БОГА НЕМАЄ» ЖАН ПОЛЯ: ХУДОЖНІЙ ДОСВІД ПОВЕРНЕННЯ ДО ВІРИ - Королькова, Ольга (Докса, 2018)
Статтю присвячено текстуальному аналізу фрагмента Жан Поля «Промова мертвого Христа з вершини світу про те, що Бога немає». Метою аналізу є виявити роль художньої образності у втіленні та формуванні релігійного почуття у предромантичній літературі.